Please use this identifier to cite or link to this item:
Volltext verfügbar? / Dokumentlieferung
doi:10.22028/D291-45365 | Title: | Vegan und glutenfrei? Der Stellenwert von Geschmack beim Ersetzen von Zutaten in veganen Rezeptblogs |
| Author(s): | Gerhardt, Cornelia Frobenius, Maximiliane |
| Editor(s): | Diemer, Stefan |
| Language: | German |
| Title: | Sprache und Essen : Ansichten einer linguistischen Kulinaristik |
| Pages: | 39-60 |
| Publisher/Platform: | Königshausen & Neumann |
| Year of Publication: | 2025 |
| Place of publication: | Würzburg |
| Free key words: | Ess- und Trinksitte Kultur Kochen Sprache Deutsch Linguistik |
| DDC notations: | 400 Language, linguistics |
| Publikation type: | Book Chapter |
| Link to this record: | urn:nbn:de:bsz:291--ds-453657 hdl:20.500.11880/40002 http://dx.doi.org/10.22028/D291-45365 |
| ISBN: | 978-3-8260-8213-9 |
| Date of registration: | 21-May-2025 |
| Notes: | Jahrbuch für Kulinaristik ; 6 |
| Faculty: | P - Philosophische Fakultät |
| Department: | P - Anglistik, Amerikanistik und Anglophone Kulturen |
| Professorship: | P - Keiner Professur zugeordnet |
| Collections: | SciDok - Der Wissenschaftsserver der Universität des Saarlandes |
Files for this record:
There are no files associated with this item.
Items in SciDok are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

